5x hamburgers eten in Rotterdam

Een lekkere burger, wie houdt er niet van? Inmiddels zijn er zoveel variaties verkrijgbaar, vegetarisch, vegan, vis, vlees, dat er voor iedereen wel een burger naar wens is. Tegenwoordig kun je honderden soorten burgers eten en kiezen uit tal van echte burger restaurants! De leukste in Rotterdam? Die hebben wij natuurlijk weer voor je op een rijtje gezet.

Diego’s
Diego Buik maakte ooit de duurste burger ter wereld en heeft pas een burgerrestaurant op Zuid geopend, onder het Luxor Theater. Bij Diego’s kun je burgers eten zoals burgers horen te zijn. Niet te veel poespas, maar terug naar de basis. Naast burgers met vlees hebben ze ook een vegan variant op het menu staan.
Meer informatie >

Burger Club
Op de Nieuwe Binnenweg vind je de Burger Club, een klein en knus tentje, maar de burgers die hier geserveerd worden hebben al meerdere prijzen gewonnen. Op het menu staan vlees- en kipburgers en ook hier serveren ze een vegan variant. Zin in een drankje bij je burger? Er staan 12 soorten gin op de drankenkaart, voor iedere burger 1 dus. 🙂
Meer informatie >

Gracy’s
Tegenover de bioscoop op het Schouwburgplein zit Gracy’s. Niet zomaar een hamburger restaurant, maar een echte American Diner. Hier waan je even in de fifties met burgers, hot dogs en milkshakes. Grease gevoel ten top! Bij Gracy’s hebben ze ook een volledig veganistische menukaart inclusief milkshakes.
Meer informatie >

Ter Marsch & Co
Een klein, maar errug fijn menu met voor ieder wat wils! Dat is wat je kunt verwachten bij Ter Marsch & Co op de Witte de Withstraat. Burgers, huisgemaakte frites en sauzen, borrelbites en lekkere drankjes.
Meer informatie >

Ellis Gourmet Burger
Ellis mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Dit burger restaurant heeft naast twee vestigingen in Rotterdam ook restaurants in andere steden. En gelukkig maar, want de burgers (ook ruime vega keuze) zijn hier om je vingers bij af te likken. In Rotterdam vind je ze op de Coolsingel en op het Stationsplein beneden in het Groot Handelsgebouw.
Meer informatie >

Volg ons!
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.