De lekkerste wijntjes? Die drink je hier!

Vandaag is het internationale drink wijn dag, de dag om de liefde voor wijn en haar gezondheidsvoordelen te promoten. Daar moet natuurlijk op gedronken worden! Alleen waar in de stad drink je nu eigenlijk de lekkerste wijntjes? Wij zijn voor je op zoek gegaan en hebben de leukste wijnbars van Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Proost!

1NUL8
Op de Meent vind je wijnbar 1NUL8. Hier kun je genieten van een heerlijk wijntje binnen of in het zonnetje op het terras. Maar naast wijn kun je hier voor veel meer terecht, de wijnbar is namelijk uitgegroeid tot brasserie, restaurant en bar. Kortom, een plekje waar je de gehele dag terecht kan!
Meer info >

Wijnbar het Eigendom
Dat de Witte de Withstraat de plek is voor hapjes, drankjes en avondjes uit was natuurlijk allang bekend, maar wist je dat er ook een echte wijnbar te vinden is in deze populaire straat? Bij Wijnbar het Eigendom kun je kiezen uit wel 135 soorten wijn & daarnaast serveren ze ook nog lekkere borrelhapjes, een lunch of een petit diner.
Meer info >

L’Ouest
Midden in het centrum op de hoek van de Van Oldenbarneveltstraat zit L’Ouest. Een kleine wijnbar in een prachtig pand. Je kunt hier neerstrijken voor een lunch of diner, natuurlijk met heerlijke wijnen. Daarnaast kun je bij L’Ouest ook een Wine Flight doen. Een mini wijnproeverij met bijbehorende tapas.
Meer info >

Wijnbar Mendoza
Liefhebber van Argentijnse wijnen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Mendoza op de WEISSENBRUCHLAAN in Hillegersberg. Met een enorme wijnkaart & heerlijke gerechten op de menukaart is dit een fijn plekje aan het water. Je middag compleet maken? Je kunt er een bootje huren en daarmee de plas overvaren.
Meer info >

Volg ons!
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.