Juffrouw van Zanten: Eat, drink, play, relax

Eat, drink, play, relax dat is het motto van Juffrouw van Zanten! De stadshuiskamer van West & Kralingen. En naast dat deze hotspot twee vestigingen in Rotterdam heeft, het daar super kindvriendelijk is en je er super lekker kunt eten hebben ze sinds kort iets nieuws: de bakfietsroute.

Juffrouw van Zanten zit in Rotterdam West op de 2e Middellandstraat en in Kralingen in de Lusthofstraat. Je kunt hier ontbijten, lunchen, borrelen en in Rotterdam West kun je er ook dineren. En dat allemaal met biologische en gezonde producten.

Dat juffrouw van Zanten een echte kindvriendelijke hotspot is wordt al snel duidelijk in het interieur. De tafels hebben namelijk speciale openingen waar je bakken met speelgoed in kunt pluggen. En de keuze is reuze, dus voor ieder kind staat er wel een uitdagende bak met speelgoed klaar. Het spelen aan tafel maakt het voor de ouders ook mega relaxed. Je kindje zit gewoon bij je aan tafel en vermaakt zich prima terwijl jij rustig je koffietje drinkt en misschien nog even je laptop openklapt.

Zoals eerder vermeld is al het eten bij Juffrouw van Zanten biologisch en met veel zorg samengesteld en klaargemaakt. Van kwark, pancakes of eieren in de ochtend tot borrelplanken, soep en bowls in de avond. Voor erbij? Heerlijke sapjes, thee, wijn en bier. Naast de ‘grote mensen kaart’ hebben ze ook een speciale kinderkaart bij Juffrouw van Zanten.

Voor de kinderen die wat minder lang stil kunnen zitten hebben ze bij van Zanten ook een oplossing bedacht, namelijk routekaarten voor een dagje uit met eventueel een tussenstop bij een van de restaurants. De nieuwste aanwinst in de routekaarten is de ‘bakfietsroute’. Een fietsroute van ongeveer 22,7 km door Kralingen en langs het Kralingse bos, de Bergse plas en het Bergse bos. De route duurt ongeveer 2 uur, als je meteen doorfietst natuurlijk, maar nog leuker is om er een dagtripje van te maken en bij alle stops even te pauzeren. De route is op te halen in een van de vestigingen. 🙂

Juffrouw van Zanten
Lusthofstraat 27
3135 CW, Rotterdam Kralingen

2e Middellandstraat 27
3021 BL, Rotterdam West

www.juffrouwvanzanten.nl
Facebook, Instagram

Openingstijden
Kralingen, 7 dagen per week van 8:30 tot 18:00 uur
West, Dinsdag en woensdag van 8.45u tot 18.00u
Donderdag t/m zondag van 8.45u tot 20.00u (met diner!)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.