Lot & Daan: Waar happy food en interieur samenkomen!

Op nog geen vijf minuten lopen vanaf Blaak zit op het Gelderseplein Lot & Daan. Een klein beetje verstopt, maar zeker de moeite waard om een keertje te bezoeken. Dit is namelijk de place to be voor ‘happy food’!

Als je binnenkomt bij Lot & Daan wordt je meteen vrolijk. Het interieur ziet er sfeervol & supermooi uit. Een roze muur, de grote boom en schommel stoelen vallen meteen op! De muurschildering met bloemen en lichtjes maken het helemaal af. Niet heel raar dus dat Lot & Daan door Eigen Huis & Tuin is uitgeroepen tot een van de 5 meest Instagramwaardige restaurants van Nederland.

De gehele dag kun je bij Lot & Daan terecht voor ontbijt, lunch, borrelhapjes of een early-diner. En het eten op de kaart? Helemaal happy, dus je kunt het gerust eten zonder dat je geweten opspeelt. Of zoals ze zelf zeggen: ‘Aan onze gekke groenten en rare nootjes geen onnodige toevoegingen’.

Geen onnodige toevoegingen dus, maar wel een kaart om je vingers bij af te likken. Alles ziet er heerlijk uit en dat maakt kiezen lastig of het zorgt ervoor dat je meteen een goed excuus hebt om hier vaker te komen en alles te proberen natuurlijk. 😉 Ik koos dit keer voor de toast avocado, een echte aanrader, met een cappuccino. Nog een leuk feitje ze gebruiken bij Lot & Daan koffiebonen van de Rotterdamse Giraffe Coffee Roasters. Wat dat betekent? Dat je een heerlijk bakkie bij je eten krijgt.

Lot & Daan is zeven dagen per week geopend en daarnaast ook af te huren voor feestjes, borrels, babyshowers etc. Even geen tijd om te zitten? Afhalen of bezorgen is ook mogelijk!

Lot & Daan
Gelderseplein
(Oost-Wijnstraat 24)
3011 TZ Rotterdam
TEL: 010 310 1222
www.lotdaan.nl

Openingstijden:
MA T/M WO: 07.30 – 15.00 uur
DO: 07.30 – 17.00 uur
VR: 07.30 – 21.00 uur
ZA & ZO: 08.30 – 17.00 uur

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.