Rozey: Stijlvol, vega(n) en all inclusive!

Je kent ze vast wel: grote all you can eat restaurants die in de volksmond ook nog wel eens vreetschuren genoemd worden. Vaak zijn dit iets wat ongezellige, gehorige ruimtes waar het eten aan de lopende band geserveerd wordt. Lekker en makkelijk, maar niet super gezellig. Tot nu, want sinds kort is Rozey geopend. Een all you can eat vega(n) restaurant met stijl.

Restaurant Rozey in de Wijnhaven in Rotterdam.

Dat Rozey geen vreetschuur is merk je al bij binnenkomst. Alles is mooi ingericht en heeft daarom meer iets weg van een chique vijf-sterren restaurant. In het gehele restaurant is veel licht en om iedere tafel staan prachtige fluwelen stoeltjes. Het logo en de herkenbare turquoise marble print zijn ook overal terug te vinden. Van de flessen water op tafel tot leuke ansichtkaarten bij de voordeur.

Interieur

Het concept van Rozey is simpel, all you can eat inclusief drankjes. Iedere ronde kun je per persoon twee gerechtjes van de menukaart bestellen. Het aantal rondes is onbeperkt en geloof me dat heb je nodig, want hier wil je gewoon ieder gerecht van de kaart proeven. Side note: de desserts kun je ook onbeperkt bestellen. 😉 De gerechten op de kaart zijn uiteenlopend, van Japanse sushi tot Hollandse bitterballen en van Mexicaanse nacho’s tot Vietnamese loempia’s.

Heerlijk eten bij Rozey in Rotterdam

Mijn favorieten
Ik heb nog lang niet alle gerechtjes geproefd, dus ik zal toch echt nog een keertje terug moeten, maar mijn favorieten tot nu zijn o.a. de zeewierbitterballen, mini poké bowl, de Kentucky fried bloemkool en Rozey’s garden. De laatste is een super schattig dessert, wat geserveerd wordt in een klein kopje.

Nagerechten

Vega(n)
Voor de vegetariërs of vegans onder ons dit is echt the place to be. Ik ben zelf al jarenlang vegetarisch en gelukkig zijn er steeds meer restaurants bijgekomen die vegetarische of zelfs volledig vegan gerechten op de kaart hebben staan. Maar dan toch heb ik nog vaak het probleem dat je moet vragen of ergens vlees in zit en of het misschien ook mogelijk is om dat eruit te laten. Geeft mij persoonlijk altijd toch een beetje vervelend gevoel. (lees: ik voel me een zeur.. )

Bij Rozey kun je alles van de kaart gewoon bestellen zonder dat je je ook maar een seconde zorgen hoeft te maken over of iets vegetarisch of vegan is. De bitterballen, sateetjes, watermeloen steak, kroketjes enzovoort zijn namelijk allemaal 100% zonder vlees. Dit zorgt ervoor dat je gewoon kunt eten waar je zin in hebt.

Menukaart van Rozey.

Niet vegetarisch of vegan? Geen probleem ook jij gaat het eten bij Rozey super lekker vinden! Deze vega(n) gerechten zijn namelijk totaal niet saai en/of smaakloos, maar juist super lekker.

Tafeldecoratie

Rozey zit in de Wijnhaven en is 7 dagen per week geopend vanaf 17:00 uur. Van maandag t/m donderdag betaal je € 32,50 per persoon en van vrijdag t/m zondag € 37,50 per persoon. Deze prijs is inclusief drankjes. (m.u.v bepaalde drankjes, hiervoor betaal je een kleine meerprijs.)

Rozey
7 dagen per week geopend van 17:00 uur tot 22:30 uur.

Wijnhaven 85
3011 WK Rotterdam
www.rozey.nl
Facebook, Instagram

Tags from the story
, , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.