SurpriSeat: Een verrassende belevenis!

SurpriSeat: Verrassend uit eten, zonder keuzestress en geregel. Een tijdje geleden schreef ik al een blog over dit nieuwe concept en vorige week, op kerstavond, ben ik voor het eerst op surprise diner geweest. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees hieronder dan snel verder.

Wanneer je bij SurpriSeat geboekt hebt krijg je meteen een bevestigingsmail en ook kun je in je account op hun website de reservering terugvinden. Daarna begint het wachten, want tot 2 uur voor het diner blijft de locatie geheim. Spannend? Ja, want je weet natuurlijk niet precies waar je terecht gaat komen. Loslaten en vertrouwen op SurpriSeat dus. 😉

Op de dag van de reservering zorgen de toppers van SurpriSeat ervoor dat de spanning nog een beetje opgevoerd wordt en dat de beleving al begint zodra je opstaat. Ze sturen je namelijk ‘s ochtends een leuk berichtje met de vraag of je al benieuwd bent naar welk restaurant je gaat. Dit zorgde in ons geval meteen voor een tal aan speculaties over de app, zo kun je je gezelschap ook meteen nog wat nieuwsgieriger maken.

Twee uur van te voren, voor ons was dit om 16:30 uur, is het dan zover in een mailtje krijg je eindelijk te weten waar je gaat dineren en ontvang je ook meteen alle informatie over het restaurant. Wat voor soort eten, speciale eigenschappen van het restaurant zoals bijvoorbeeld een uitgebreide bierkaart of een historisch gebouw en natuurlijk het adres en de contactgegevens van de locatie.

Waar wij hebben gegeten? Dat ga ik natuurlijk niet delen, want dan zou het geen verrassing meer zijn voor jullie. Wat ik wel kan zeggen is probeer SurpriSeat zeker een keertje uit, onze locatie was super en wie weet kom jij hier ook terecht! De ervaring en service van SurpriSeat is top en het is echt super leuk om tot zo kort van te voren niet te weten waar je gaat eten. Je komt zo op plekjes waar je zelf niet zo snel zou komen en probeert eens iets anders. Ik ga zeker weten vaker een reservering plaatsen!

SurpriSeat kun je boeken in Rotterdam & Amsterdam voor een keertje, voor 3 maanden of voor een jaar. Je bepaalt dus zelf hoe vaak en wanneer je op verrassingsdiner gaat!  Meer lezen over SurpriSeat kan op hun website, Facebook of op Instagram.  

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.