Nieuw: Goed gematcht verrassingsdiner!

Een restaurant kiezen om te gaan eten kan best een klus zijn, want hoe maak je een keuze uit al die leuke plekjes in de stad. En wanneer je ook nog rekening moet houden met ieders wensen wordt het helemaal lastig. Vaak kies je dan voor het vertrouwde stekkie, maar met SurpriSeat hoeft dat vanaf nu niet meer.

Met SurpriSeat kun je een heerlijk avondje uit eten boeken. Je kiest zelf wanneer je gaat. Het enige wat je niet kunt kiezen is waar je gaat eten, dit blijft een verrassing tot twee uur van tevoren. Toen ik dit las was ik meteen enthousiast. Geen keuzestress meer, maar een volledig verzorgt etentje op plekken die je zelf misschien niet zou kiezen.

Op de website van SurpriSeat kun je een account aanmaken en vervolgens kiezen uit verschillende abonnementen. Zo kun je eenmalig een etentje boeken of een abonnement afsluiten voor drie maanden of een jaar.

Heb je een bepaalde allergie of dieet? Of is er een bepaalde keuken waar je liever niet uit eet? Dat is geen probleem! In je account kun je deze wensen doorgeven en dan wordt hier rekening mee gehouden.

Over twee weken ga ik voor het eerst verrassingsdineren. Hierover dus later zeker meer. Ondertussen kun je meer lezen over SurpriSeat op hun website, Facebook of op Instagram.  

SurpriSeat is te boeken in Rotterdam en Amsterdam
www.surpriseat.nl

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.