Veegan: Vegan ontbijt en lunch voor on the go!

De Central Plaza is een super leuk tentje rijker! Op de plek waar eerst Crépes & More zat, aan de kant van de Karel Doormanstraat, is vier weken geleden Veegan geopend. Een to-go ontbijt- en lunchbar waar ze, zoals de naam al doet vermoeden, vegan food verkopen! Hoog tijd voor ons om eens een kijkje te nemen hier!

Voor eigenaar Asmir en zijn vriendin Ward is Veegan een droom die werkelijkheid is geworden. Het idee om een vegan lunchbar te beginnen was er al langer, maar echt op zoek naar een locatie waren ze nog niet. Totdat dit plekje vrijkwam en alles op zijn plek viel. Toen is binnen een paar maanden Crépes & More omgebouwd tot Veegan. Een klein, maar super leuk ingericht zaakje! De palmprints op de muur en de houten bar & keuken geven dit plekje een tropische en frisse uitstraling. Nieuwsgierig word je hier meteen als je op de menukaart aan de muur kijkt.

Eigenaar en medewerksters van Veegan eten zelf ook plantaardig & bedenken vanuit eigen ervaring de recepten voor op de menukaart. Ze zijn op zoek gegaan naar de juiste alternatieven om zo simpele broodjes en tosti’s te “verbouwen” naar vegan varianten. Denk aan een vegan broodje gezond (met kaas & ham), een broodje kip-kerrie salade of een tuna-melt tosti! Voor de vegans dus de plek om de standaard broodjes met vlees, vis of andere dierlijke producten weer eens te kunnen eten en voor de niet vegans onder ons? Geen probleem, probeer het eens! Je zult het verschil amper merken.

Naast verse broodjes en tosti’s staan ook verschillende heerlijke sapjes op de menukaart en kun je hier ook terecht voor een heerlijke bak koffie. Liever een cappuccino of latte macchiato? Geen probleem die worden hier gemaakt met haver-, kokos- of amandelmelk.

In de toekomst
De menukaart zal in de loop der tijd verder uitgebreid worden en binnenkort zullen er naast sandwiches, tosti’s, sapjes en koffie ook andere gerechten op het menu worden gezet. Denk aan smoothiebowls en zoete lekkernijen. Mmm!

Dus binnenkort in de buurt van de Central Plaza? Of tijdens je pauze zin in een lekker broodje? Loop eens binnen bij Veegan!

Veegan
Karel Doormanstraat 5
3012 GD Rotterdam
info@veegan.nu
Instagram: Veegan.nu
http://www.veegan.nu

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.