5x herfstvakantie tips met kids

De herfstvakantie staat voor de deur dat betekent weer genoeg te doen in Rotterdam met de kids! Wij hebben de leukste uitjes voor jullie op een rij gezet, zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen deze vakantie. Binnen en buitenuitjes, voor zowel jong en oud dus de keuze is reuze! 

18 t/m 27 oktober – De Grote Schijn
Het Kralingse Bos verandert deze vakantie in een magisch sprookjesbos, wat is bevangen door toverkracht! Iedere avond kun je vanaf 19:00 uur jouw avondwandeling van 2 km starten. De wandeling zal je leiden langs fluisterende bomen, betoverende klanten en fascinerende lichtprojecties. Let op! De magie verdwijnt als de klok 23:00 uur slaat en je kunt alleen aan de wandeling beginnen als je van te voren kaartjes hebt gereserveerd. 
Meer info >

19 t/m 27 oktober – Cinekid 2019
Cinekid, het filmfestival voor kinderen, komt in de herfstvakantie naar LantarenVenster. De hele week worden hier voor alle leeftijden de allerleukste kinderfilms gedraaid. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende gratis workshops, voor of na de film knutselen en genieten van een speciaal Cinekid menu! Kortom, het perfecte uitje als het buiten wat minder weer is.
Meer info >

22 t/m 25 oktober – HerfstFEESTival XL
Iedere schoolvakantie organiseert Jeugdtheater Hofplein een FEESTival, normaal gesproken kun je dan 3 dagen lang genieten van de leukste kindervoorstellingen, meedoen aan workshops of knutselen. Dit seizoen vieren ze extra feest tijdens de XL-editie van het HerfstFEESTival en staat er op vrijdag 25 oktober een vierde dag met extra voorstellingen geprogrammeerd. Er zijn workshops en voorstellingen voor kinderen v.a. 2 jaar, dus het hele gezin kan zich hier prima vermaken! 
Meer info > 

23 en 25 oktober – Griezelavonden Plaswijckpark
Op woensdagavond 23 (v.a. 18:00 uur, leeftijd tot 7 jaar) en vrijdagavond 25 oktober ( v.a. 19:00 uur, leeftijd 7+) kun je griezelen in Plaswijckpark! Het hele park is tot leven getoverd door de heks van Plaswijckpark en hierdoor nemen alle attracties en de dieren het park over. Durf jij het aan om Plaswijckpark te betreden en de betovering te verbreken?
Meer info >

23 oktober – FamilieFest: VirusVechters
Op 23 oktober presenteert Het Nieuwe Instituut een propvol programma dat helemaal draait om virussen. Ontdek hoe computervirussen ontworpen zijn, bezoek de tentoonstelling Malware en besmet de wereld met jullie creatieve ideeën.
Meer info >

Volg ons!
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.