Koningsdag 2019: De allerleukste feestjes!

Over iets meer dan drie weken is het weer tijd om te proosten op de verjaardag van de koning! Misschien heb je al plannen gemaakt en weet je allang naar welk feestje je gaat, mar speciaal voor diegene die het nog niet helemaal zeker weten hieronder een lijstje met de allerleukste feestjes voor Koningsdag!

Oranjebitter 2019 – Iedereen gaat!
Zin in een huisfeestje met al je vrienden? Dan moet je zeker naar Oranjebitter! Met maar liefst 8 verschillende kamers (stages) is er op dit festival voor ieder wat wils. Denk aan hete dj’s, een silent disco en live optredens van o.a. Kraantje Pappie en Winne.
Locatie: Euromastpark
Tijd: 12:00 tot 23:00 uur
Meer info & tickets >

Containerbar Noord
Op het Noordplein kun je 27 april weer terecht in de bar gebouwd van zeecontainers. Muziek wordt gedraaid door lokale helden, biertjes en cocktails worden koud gezet, eten is aanwezig en de toegang hier is geheel gratis.
Locatie: Noordplein
Tijd: 12:00 tot 23:00 uur
Meer info >

Kingsland Festival
Kingsland vindt ieder jaar plaats in vijf steden & dit jaar is Rotterdam toegevoegd als festivallocatie. Met 47 dj’s op 4 verschillende podia is dit misschien wel het grootste evenement in de stad op Koningsdag. Onder andere Afrojack, Bizzey, Nicky Romero en Ronie Flex zullen hier op het podium staan.
Locatie: Ahoy
Tijd: 12:00 tot 23:00 uur
Meer info & tickets >

Kingsday@Hotel New York
Op zaterdag 27 april wordt het terras van Hotel New York weer omgetoverd tot een oranjeplein met diverse DJ’s.  Hier kun je gezellig Koningsdag met vrienden vieren op een van de mooiste locaties van Rotterdam. Op het terras van Hotel New York kan er gedanst worden, maar ook gegeten en gedronken. Het event is GRATIS toegankelijk.
Locatie: Hotel New York
Tijd: 13:00 tot 20:00 uur
Meer info >

Kroon Festival
Kroon Festival is terug! Aan de voet van de Erasmusbrug met uitzicht op de Maas worden twee outdoor-stages gebouwd met alleen de allerbeste artiesten: Secret Cinema, Miss Melera, Olivier Weiter en vele anderen!  Van house tot techno tot disco en weer terug.
Locatie: Willemsplein
Tijd: 13:00 tot 23:00 uur
Meer info & tickets >

Kralingse Bos Festival
Het Kralingse Bos Festival met optredens van o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, Craig David, De Likt, The Flexican en Najib Amhali behoort ook tot een van de grotere Koningsdagfeestjes van Rotterdam. Je kunt dit jaar zelfs een bezoekje brengen aan een echte tijdscapsule!
Locatie: Kralingse Bos
Tijd: 13:00 tot 23:00 uur
Meer info & tickets >

De Koningsdag Rave
Nog niet uitgefeest na alle feestjes overdag, of kom jij na lang uitslapen van koningsnacht pas ‘s avonds weer tot leven dan is de Koningsdag Rave het perfecte feestje! Op een geheime locatie in Rotterdam wordt vanaf 23:00 tot in de vroege uurtjes gedanst op de beats van top dj’s.
Locatie: onbekend
Tijd: 23:00 tot 08:00 uur
Meer info & tickets >

Volg ons
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.