Around010: De tour langs ongewone Rotterdamse pareltjes

Dat Rotterdam veel te bieden heeft en super hip is weet natuurlijk iedereen. Bij Around010 laten ze je graag kennismaken met het moois wat de stad te bieden heeft, maar dan wel op een net even andere manier. Geen geijkt rondje langs de Euromast en de Markthal, maar citywalks langs verborgen plekken, die soms de echte Rotterdammer niet eens kent.

Wesley is een rasechte Rotterdammert die ieder hoekje van de stad kent met bijbehorende geschiedenis en verhalen. Na twintig jaar op kantoor te hebben gewerkt heeft hij zijn liefde voor de stad omgezet in zijn werk en zo is ongeveer een jaar geleden Around010 ontstaan. Nu een jaar verder heeft Around010 vier top gidsen die jouw de stad laten zien en je onderdompelen in alles wat de stad te bieden heeft.

wandeling over de kades

Wat kun je verwachten?
Je kunt een stadstour bij Around010 boeken als groep vrienden/familie of met je bedrijf als bedrijfsuitje. Als je boekt kun je kiezen uit een day event, een day and dinner event, de kop kaap tour of een city tour helemaal op maat laten samenstellen naar jouw wensen. De citywalks gaan langs de verborgen plekken in de stad en komen niet langs de toeristische trekpleisters. Onderweg neem je de metro, stap je aan boord van de watertaxi en eet je bij Rotterdamse cafés en restaurants. Ook als Rotterdammer ontdek je tijdens deze tours nieuwe plekken en hoor je nieuwe verhalen.

Wil je nog iets meer uitdaging tijdens de citywalk? Ook dat is mogelijk. Around010 zorgt voor leuke opdrachten in teams voor tijdens de tour. Bijvoorbeeld een polaroid challenge, waarbij de deelnemers foto’s mogen maken en aan het einde van de dag hun foto’s tonen aan de andere teams.

eten bij Rotterdams cafe

Special edition
Op 26 mei organiseert Around010 een speciale Singles tour. Dus leg je Tinder en alle andere dating apps weg en ga op stap om elkaar en de stad (nog) beter te leren kennen. Als iedereen uitgewandeld is staat er ook nog een heerlijk romantisch diner op je te wachten. Voor deze Singles Tour moet je je wel even van te voren aanmelden.

Groepstour door Rotterdam

Around010
Meer informatie of meteen een wandeling boeken? Check dan de website, Facebook of Instagram van Around010.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.