Schaatsen onder de regenboog? Dat kan bij Schaatsbaan Rotterdam!

Zaterdag 1 december is het weer zover: voor de zesde keer opent Schaatsbaan Rotterdam haar deuren. Tot en met 27 februari 2019 kun je weer naar hartenlust schaatsen bij de grootste pop-up schaatsbaan van Nederland. En met een ware upgrade wordt dit seizoen volgens mij een echte topper.

Schaatsbaan Rotterdam 1

Voor de ervaren schaatsers is er de welbekende 400 m baan met regenboogverlichting. Beginners en kids kunnen terecht op de funbaan. En mocht je schaatsen helemaal niks vinden dan kun je dit jaar ook terecht in de naastgelegen hal om een potje te curlen. Nog nooit gedaan? Geen probleem je kunt namelijk een ‘wij-willen-curlen’ arrangement boeken inclusief uitleg en toernooitje. Hoe leuk is dat! Trommel je familie, vrienden of collega’s maar vast op, want het is een echte aanrader! 

Kwartje voor Casper

Wanneer je komt schaatsen bij Schaatsbaan Rotterdam heb je niet alleen zelf de hele (mid)dag plezier, maar steun je ook het Rotterdamse initiatief ‘Support Casper.’ Met de actie ‘een kwartje voor Casper’ doneer je met jouw entree automatisch €0,25 aan het onderzoek van Prof. dr. Casper van Eijck naar alvleesklierkanker.

Schaatsbaan Rotterdam 3

Feestelijke opening!

De schaatsbaan wordt aankomende zaterdag feestelijk geopend en entree is de gehele dag gratis. Daarnaast is ook Sinterklaas van de partij, zorgt radio-DJ Lars Boelen voor een gezellig muziekje en kun je natuurlijk heerlijke koek en zopie halen!

Schaatsbaan Rotterdam is geopend van 1 december 2018 t/m 27 februari 2019 en is iedere dag geopend. Kijk even op de website voor meer informatie, openingstijden en tarieven. Of om meteen dat avondje curlen te reserveren natuurlijk! 😉

Volg Schaatsbaan Rotterdam ook op Facebook en Instagram voor de laatste updates.

Schaatsbaan Rotterdam
Sportpark Toepad
Toepad 95
3063 NJ Rotterdam

www.schaatsbaanrotterdam.nl

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.