Schaatsen onder de regenboog? Dat kan bij Schaatsbaan Rotterdam!

Zaterdag 30 november is het weer zover: voor de zevende keer opent Schaatsbaan Rotterdam haar deuren. Tot en met 28 februari 2020 kun je weer naar hartenlust schaatsen bij de grootste pop-up schaatsbaan van Nederland.

Schaatsbaan Rotterdam 1

Voor de ervaren schaatsers is er de welbekende 400 m baan met regenboogverlichting. Beginners en kids kunnen terecht op de funbaan. En mocht je schaatsen helemaal niks vinden dan kun je dit jaar ook terecht in de naastgelegen hal om een potje te curlen. Nog nooit gedaan? Geen probleem je kunt namelijk een ‘wij-willen-curlen’ arrangement boeken inclusief uitleg en toernooitje. Hoe leuk is dat! Trommel je familie, vrienden of collega’s maar vast op, want het is een echte aanrader! 

Feestelijke opening!

De schaatsbaan wordt aankomende zaterdag feestelijk geopend om 9:00 uur. Hier zijn wel toegangstickets voor nodig. Online zijn deze al uitverkocht, maar aan de deur zijn nog genoeg tickets te koop. De schaatsbaan is tijdens deze openingsdag geopend tot 22:00 uur

Schaatsbaan Rotterdam 3

Specials

Net als vorig jaar zullen er de komende maanden genoeg leuke specials georganiseerd worden op de schaatsbaan voor jong en oud. Hou hiervoor de social media kanalen van de schaatsbaan en de website goed in de gaten.

Schaatsbaan Rotterdam is geopend van 30 november 2019 t/m 28 februari 2020 en is iedere dag geopend. Kijk even op de website voor meer informatie, openingstijden en tarieven. Of om meteen dat avondje curlen te reserveren natuurlijk! 😉

Volg Schaatsbaan Rotterdam ook op Facebook en Instagram voor de laatste updates.

Schaatsbaan Rotterdam
Sportpark Toepad
Toepad 95
3063 NJ Rotterdam

www.schaatsbaanrotterdam.nl

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.