Uitjes, events en feestjes in maart

Het is alweer maart, laat die lente maar komen, en dat betekent dat er weer veel leuke dingen te doen zijn in Rotterdam. De leukste uitstapjes, evenementen en feestjes hebben we voor je op een rij gezet! Enjoy!

1 maart – Opening Collectiv by Swan
As we speak wordt de tweede conceptstore van de Swan Market geopend. Collectiv by Swan zat al op de Witte de Withstraat en blijft daar ook zeker zitten, maar heeft vanavond ook haar deuren geopend op de Oude Binnenweg. Nog meer shopplezier dus.
Meer informatie >

2 maart – Museumnacht
Morgen is het weer zover: de Museumnacht010 met dit jaar als thema ‘herontdek de stad, elkaar en de nacht’. Een avond vol bijzondere exposities, unieke collecties en toffe performances.
Meer informatie >

1, 2 en 3 maart – De Geheime Tuin Winterfestival
De Geheime Tuin keert weer terug, dit jaar niet met drie weekenden festival maar drie dagen een tropisch tuinfestival op een onontdekte plek in de stad. Verwacht een magisch winterfestival vol muziek, dans, theater, performance, muziek, exposities en meer. De locatie is deze keer extra bijzonder, namelijk de nieuwe Rotterdamse hotspot Weelde. (ook wel bekend als de locatie van ‘Uit Je Eigen Stad’.)
Meer informatie >

T/m 6 maart – Huiscontainer Markthal
De Huiscontainer is een rondreizende kunstexpositie in de vorm van een huiskamer. T/m 6 maart kunt je deze huiskamer vinden in de Markthal. In de Huiscontainer worden films gedraaid en optredens gehouden. De kunstexpositie wisselt elke week en staat in het teken van Dynamisch Rotterdam.
Meer informatie >

22 maart – Openingsweekend Keilecafe
Het eerste lenteweekend van 2019 gaat het permanente festival, Keilecafe, voor de tweede keer weer open! Wat je kunt verwachten? Een vernieuwd Keilecafe met alles wat je van ze gewend bent, van dansen in de zon tot dineren bij zonsondergang.
Meer informatie >

22 maart – Wijnproeverij Vroesenpaviljoen
Op vrijdag 22 maart geeft Baltazar een wijnproeverij in het Vroesenpaviljoen! Je krijgt bubbels en 6 verschillende wijnen, vergezeld door bijzondere verhalen van de wijngaard en uitleg over de wijnen. Bovendien zorgt de fantastische keuken van het Vroesenpaviljoen voor heerlijke hapjes.
Meer informatie >

28 maart – Dansen bij NRC
Vanaf nu kun je iedere laatste donderdag van de maand ‘Dansen bij NRC’! Verwacht een heerlijke donderdag dansavond met de lekkerste Disco, ’00’s RnB en misschien wel jouw favoriete Top40 plaatjes!
Meer informatie >

Volg ons
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.