6x bootcamp training in Rotterdam

Een nieuw jaar betekent automatisch ook altijd (nieuwe) goede voornemens. Stoppen met roken, gezonder eten, meer tijd voor elkaar & natuurlijk niet te vergeten vaker sporten! Dat laatste kan op heel veel manieren je kunt thuis aan de slag, in de sportschool, maar wist je dat je op super veel plekken ook gewoon lekker buiten kunt sporten? En dan bedoelen we hier niet dat rondje hardlopen om de plas, maar een echte bootcamp workout gegeven door een trainer.

Nu hoor ik je denken: ‘Ik ga toch niet met dit koude en natte weer buiten sporten?!’ Logisch dat dacht ik ook de eerste paar keren dat ik op mijn fiets stapte richting de bootcamples. Maar een paar weken verder ben ik helemaal om. Heerlijk om lekker buiten te zijn in de frisse lucht & niet naar een overvolle sportschool te hoeven.

Wat is bootcamp?
Dacht je altijd dat bootcamp zo’n militaire drill training was met een hoop geschreeuw en mega zware oefeningen, dan heb je het mis. Een bootcamp training is niets meer dan een groepstraining waarbij kracht- en conditie-oefeningen gecombineerd worden. Je maakt hierbij gebruik van de obstakels die in de buurt aanwezig zijn en van je eigen lichaamsgewicht.

Benieuwd waar je in Rotterdam en omgeving kunt bootcampen? De leukste bootcamp plekken heb ik hieronder voor jullie op een rijtje gezet.

The Bootcamp Club
Bij The Bootcamp Club worden 7 dagen per week verschillende trainingen gegeven op verschillende locaties. Zowel op plekken in de stad als in de omliggende steden. De kosten zijn €25 per maand en hiervoor kun je max. 5x per week trainen.
Meer informatie >

Bootcamp Team
Het Bootcamp Team geeft op maandag, dinsdag en zondag trainingen in 7 verschillende parken in de stad. Daarnaast is het Bootcamp Team niet alleen actief in Rotterdam, maar ook in omliggende gemeentes. Voor €39,95 per maand kun je onbeperkt trainingen volgen.
Meer informatie >

Bootcamp Tony
Iedere maandag, woensdag en zaterdagavond tovert Tony het Museumpark om tot bootcamp locatie. Voordeel van de training bij Bootcamp Tony? Als het regent gaat de training overdekt door onder de arcade van het Nieuwe Instituut. Voor €45 per maand kun je max. 3 keer per week trainen.
Meer informatie >

We Are Fit
We Are Fit geeft bootcamp trainingen in Hillegersberg, Schiebroek en Park16Hoven. Doordeweeks kun je ‘s avonds aan de slag en in het weekend ‘s ochtends. Naast bootcamp geeft We Are Fit ook boxfit een buitentraining gebaseerd op kickboxen. Kosten zijn €29,95 per maand voor 2 keer trainen per week.
Meer informatie >

Social Fit
Social Fit geeft 7 dagen per week training op 5 locaties in de stad. Bijvoorbeeld op de kade bij de Oude Haven, het Nesselande strand of in het Kralingse Bos. Je kunt hier voor €37,50 per maand zowel ‘s ochtends als ‘s avonds onbeperkt trainingen volgen.
Meer informatie >

Bootcamp by June
Net buiten Rotterdam in natuurgebied de Broekpolder in Vlaardingen kun je iedere woensdagavond een bootcamp training volgen. Met Schotse Hooglanders, een Klauterwoud en het water van de Vaart is deze locatie dus heel wat anders dan de stadse omgeving van Rotterdam. Een echte natuur bootcamp dus!
Meer informatie >

Volg ons!
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.