5x toffe conceptstores in Rotterdam

Dat er goed gewinkeld kan worden in een stad als Rotterdam is natuurlijk niks nieuws. In het centrum vind je alle grote winkelketens die je maar kunt bedenken. Maar naast deze grote toppers kun je ook genoeg leuke conceptstores vinden in de stad of net daarbuiten. De leukste heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

Collectiv bij Swan
Wil jij iedere dag “Swannen”? Logisch want van de Swan Market krijgt niemand genoeg. Het kan bij Collectiv. by Swan. In deze twee verdiepingen tellende conceptstore verkopen ze namelijk iedere dag de producten van bijna alle deelnemers aan de Swan Market. En dat allemaal onder een dak in de Witte de Withstraat!

Groos
Voor echte Rotterdamse items moet je bij Groos in het Industriegebouw zijn! Groos (trots in het Rotterdams) verkoopt alleen producten op het gebeid van art & design gemaakt door mensen die in Rotterdam wonen. En als je er toch bent eet of drink dan meteen wat bij een van de leuke tentjes die zich ook in het Industriegebouw bevinden.

KEET
Hier shop je bij allemaal mini winkeltjes super leuke items van startende ondernemers en webshops. Deze ondernemers huren een stukje in de winkel, zodat hun producten ook in het echt bekeken en gekocht kunnen worden. Na het winkelen zin in een heerlijke kopje koffie met wat lekkers? Dat kan bij KEET in het Koffiecafé!

Mamamo
Even buiten het centrum, in Nesselande, vind je de kindvriendelijke kadowinkel en koffiebar Mamamo. Bij Mamamo kun je terecht voor speelgoed, kado’s, accessoires en boeken. Niet alleen voor kinderen, ook als je iets voor jezelf of een vriendin iets zoekt. En net als bij Kate kun je ook hier na het shoppen neerstrijken voor een kop koffie en taart, maar ook voor een ontbijtje of lunch.

INCONCEPT
Hartje centrum , midden op de Coolsingel zit INCONCEPT. Een super toffe plek waar shoppen voelt alsof de producten regelrecht uit een magazine komen. Bij INCONCEPT bieden ze ontwerpers, young professionals en start-ups een plek om hun producten te verkopen. Geen zin om te shoppen? Je bent hier ook van harte welkom voor koffie, ontbijt, lunch, zoetigheden en snacks.

Volg ons!
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Tags from the story
, , ,

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.