6x de leukste uittips voor januari

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en als je dacht dat deze maand waarschijnlijk weinig te bieden heeft na alle december drukte heb je het goed mis. In januari is namelijk genoeg te beleven in de stad! De leukste dingen heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

Pica Pica Winterparade
De Pica Pica Winterparade neemt je ieder weekend van januari en februari mee naar bijzondere plekken in de stad. Deze nieuwe of opvallende locaties worden omgetoverd tot een pop-up podium voor muziektalent uit de buurt. Ook kun je verschillende exposities bekijken van jonge kunstenaars of designers. Het hele programma vind je hier.

Vrienden van Amstel LIVE
Nog heel even en dan is het weer zover, voor de 21ste keer wordt Ahoy verbouwd tot grootste kroeg van Nederland. De Vrienden van Amstel zullen hier weer 11 uitverkochte top shows neerzetten! Deze editie geen kaarten kunnen scoren? Hou dan de socials en website goed in de gaten, want je weet het zodra de shows van dit jaar bezig zijn zal de kaartverkoop voor volgend jaar snel van start gaan.

International Film Festival Rotterdam 2019
Van 23 januari t/m 3 februari veranderd Rotterdam in een echte filmstad. Het is dan namelijk weer tijd voor de IFFR. Gedurende deze 12 dagen worden er zo’n 500 films vertoond op verschillende plekken in de stad, daarnaast zijn er feestjes, talks, tentoonstellingen en concerten. Voor ieder wat wils dus. Benieuwd naar het volledige programma? Kijk dan even op de website.

Silent Pizza Disco
Pizza eten en de voetjes van de vloer? Dat kan op 24 januari bij Old Scuola. Ze organiseren namelijk op 24 januari een echte Silent Pizza Disco! Een kaartje kost €13,50 inclusief een punt pizza. Daarnaast betaal je een bedrag aan borg voor de koptelefoon, maar als je dat gedaan hebt ben je helemaal ready to dance! Alleen nog even je favoriete channel kiezen.

Cats
Het is precies 30 jaar geleden dat de musical CATS in Nederland in première ging. Reden genoeg dus voor een jubileumtournee. Van 15 t/m 27 januari staat de volledige West End cast op het podium in het Nieuwe Luxor Theater om jong en oud het CATS verhaal te laten (her)beleven. Tickets zijn nog te koop via het Luxor Theater.

Schaatsbaan Rotterdam
Ook deze maand is de schaatsbaan bij Schaatsbaan Rotterdam nog 7 dagen per week geopend. Naast vrij schaatsen organiseren ze deze maand ook weer een aantal leuke activiteiten. Zo kun je op 11 januari meedoen aan de eerste Buffelavond of op 12 januari het IJSTIJD festival bezoeken. Meer info? Klik hier.

Volg ons!
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.