7x uittips voor februari

De dagen worden weer iets langer en het allerergste winterweer is (hopelijk) weer voorbij. Reden genoeg om weer lekker op stap te gaan. Ook deze maand is er weer genoeg te doen in de stad. Activiteiten voor jong en oud en zowel binnen als buiten. Voor ieder wat wils dus. Enjoy!

Tunnel of Love
Op 14 februari viert de Maastunnel haar 77e verjaardag & hoe kan dat beter gevierd worden dan met 35.000 hartjes die oplichten door middel van blacklight. T/m 15 februari kun je iedere dag tussen 8:00 en 23:00 uur wandelen door de Tunnel of Love. Ingangen via de roltrappen op het Charloisse Hoofd en de Parkkade.

PINC SALE KIDS
Shop till you drop voor de kids! Van 21 t/m 24 februari kun je bij PINC Sale de nieuwste lente/zomercollectie shoppen met kortingen tot wel 70%. Ze zijn geopend van 10:00 tot 18:00 uur en je kunt hier terecht voor kleding voor boys & girls. Meer info vind je hier.

Oranjebitter Pre-borrel
Voor iedereen die nu al uitkijkt naar 27 april organiseert Oranjebitter ook dit jaar weer een Koningsdag Pre-borrel. De locatie? Alfredo’s Taqueria in het Industriegebouw. Dus ga gezellig biertjes drinken, dansjes doen, een hapje eten & bemachtig nog snel je early bird tickets voor 27 april. (als je die niet allang had natuurlijk!) Meer info.

Confetti Winter Fest
Op zaterdag 23 februari vindt de tweede editie van Confetti Winter Fest plaats. Voor een dag (en nacht!) wordt de Cruise Terminal weer omgetoverd tot een subtropisch party paradijs. Een wereld vol muziek & confetti madness. Dit jaar met twee gloednieuwe stages, nog meer awesome artiesten, verrassingen en overheerlijk eten! Kaartjes scoor je hier.

Slaapfeestje op de Euromast
Van maandag 25 op dinsdag 26 februari kunnen kinderen komen slapen tussen de sterren samen met Ziza en haar vriendjes! Doe mee met leuke activiteiten en kijk de leukste films. Na een nacht slapen wordt er in de ochtend nog een heerlijk ontbijtje verzorgd zodat iedereen de dag weer goed kan beginnen! De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Ook blijven slapen? Klik hier!

Familie fest HNI
In de voorjaarsvakantie nemen families Het Nieuwe Instituut over tijdens FamilieFest! Dit keer worden jullie expert in het maken van (geheime) boodschappen. Teken taal groots, ontdek hoe je spreekt zonder woorden en maak kennis met computertaal. Het FamilieFest is op 27 februari van 11:00 tot 17:00 uur. Een kaartje kost €2 en koop je hier.

Single in this city
Voor alle singles in town organiseert The Student Hotel op donderdagavond 28 februari een ‘low-key en classy speed dating-event. Bij TSH spelen ze altijd met een knipoog, dus reken op entertainment met een twist. Wees niet bang, doe iets met je 2019 liefdesvoornemens en meld je aan voor dit evenement! Meer info.

Volg ons!
Volg Rotterdam Cityblog op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de leukste plekjes in Rotterdam en omgeving!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.